Schouwen, open (gas)haarden en speksteenkachels

De sfeervolle creaties van Hans van der Vorst

Hans van der Horst uit Eindhoven inspireert, adviseert en installeert. Het aanbod haarden is ontzettend groot. Daarom kom ik graag naar u toe om samen met u te bespreken wat uw wensen zijn en wat het beste in uw woning past. Uw eigen haard is immers goud waard? En is de haard af, dan kom ik graag bij u terug voor periodiek onderhoud.

Laat Hans uw open haard plaatsen rondom Eindhoven

Bij Hans van der Vorst heeft u de keus uit heel veel verschillende modellen. Doordat ik al meer dan 25 jaar werk als installateur van deze haarden, zorg ik ervoor dat u ook snel en probleemloos kunt genieten van uw nieuwe haard.

Wilt u er óók binnenkort warmpjes bij zitten?

Bel mij dan op 06 233 93 133 voor een afspraak. Ik kom graag bij u langs.

Gesloten Gashaard

Een gesloten haard is een haard met een glazen afsluiting. Dit levert meer warmte op dan een open haard. U behaalt hiermee wel 60-80% warmterendement. Bovendien is een gesloten haard natuurlijk een stuk veiliger in een omgeving met kleine kinderen of huisdieren.

Kies een categorie om de verschillende impressies te bekijken.

Alle afbeeldingen zijn gemaakt van eigen werk!


Open Gashaard

Een open haard roept gevoelens van nostalgie op. U voelt de warmte van de vlammen en hoort het hout knetteren. Hierdoor wordt in veel mensen een oergevoel aangewakkerd. U kunt uren naar het vuur staren…

Ingebouwde hout haarden open/gesloten

Met een houten inbouwhaard combineert u het beste van twee werelden. U krijgt de uitstraling van een open haard met de veiligheid en warmte van een kachel. Bovendien is een inbouwhaard energiezuinig en past deze bij elk interieur.

Hang- of losstaande Gaskachel

Misschien klinkt het niet zo gezellig, een gaskachel. Maar de naam zegt niet alles. Gaskachels zijn wel degelijk uitermate sfeervol en comfortabel en bovendien heel eenvoudig in het gebruik. Ze zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen.

Hang- en losstaande Houtkachel

Met een houtkachel waant u zich in andere tijden. Niet alleen door de geur en het geluid van knisperend hout, maar ook door de uitstraling van de kachel zelf. Toch liever modern? Ook houtkachels zijn er in diverse uitvoeringen, van strak tot klassiek.

Schouw met Hout- en Gashaarden

Geniet van mooie momenten bij de schouw. Met een flakkerend vuur dat licht werpt op uw schouw. U heeft de keuze uit diverse steensoorten. Er zijn frontschouwen en omloopschouwen: de frontschouw staat vóór de haard, de omloopschouw eromheen.