Schouwen, open (gas)haarden en speksteenkachels

De sfeervolle creaties van Hans van der Vorst

Hans van der Vorst uit Eindhoven adviseert en installeert. Het aanbod haarden is ontzettend groot. Daarom kom ik graag naar u toe om samen met u te kijken wat het beste in uw woning past. Uw eigen haard is goud waard. En is de haard af? Dan kom ik graag terug voor periodiek onderhoud.

Laat Hans uw open haard plaatsen in Eindhoven

U heeft de keuze uit veel verschillende modellen. Doordat ik al meer dan 25 jaar werk als installateur van deze haarden, zorg ik ervoor dat ook u snel en zonder problemen kunt genieten van uw nieuwe haard.

 

Wilt u er binnenkort al warmpjes bij zitten?
Bel dan 06 – 233 93 133 voor een afspraak. Ik kom graag bij u langs.

sfeerverwarming eindhoven

Gesloten Gashaard

Een gesloten haard is een haard met een glazen afsluiting. Dit levert meer warmte op dan een open haard. U behaalt hiermee wel 60-80% warmterendement. Bovendien is een gesloten haard natuurlijk een stuk veiliger in een omgeving met kleine kinderen of huisdieren.

Open Gashaard

Een open haard roept gevoelens van nostalgie op. U voelt de warmte van de vlammen en hoort het hout knetteren. Hierdoor wordt in veel mensen een oergevoel aangewakkerd. U kunt uren naar het vuur staren…

Ingebouwde hout haarden open/gesloten

Met een houten inbouwhaard combineert u het beste van twee werelden. U krijgt de uitstraling van een open haard met de veiligheid en warmte van een kachel. Bovendien is een inbouwhaard energiezuinig en past deze bij elk interieur.

Hang en losstaande Gaskachel

Echt gezellig klinkt het niet, een gaskachel. Maar de naam zegt niet alles: gaskachels zijn wel degelijk sfeervol en comfortabel en zijn daarnaast heel eenvoudig te gebruiken. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en modellen.

Hang en losstaande Hout kachel

Met een houtkachel waant u zich in andere tijden. Niet alleen door de geur en het geluid van knisperend hout, maar ook door de uitstraling van de kachel zelf. Toch liever modern? Ook houtkachels zijn er in diverse uitvoeringen, van strak tot klassiek.

Schouw met Hout en Gas haarden

Geniet van mooie momenten bij de schouw. Met een flakkerend vuur dat licht werpt op uw schouw. U heeft de keuze uit diverse steensoorten. Er zijn frontschouwen en omloopschouwen: de frontschouw staat vóór de haard, de omloopschouw eromheen.

Kies een categorie om de verschillende impressies te bekijken.

Alle afbeeldingen zijn gemaakt van eigen werk!